Ik ben José, mijn meisjesnaam is Hoogmans.
Ik ben de jongste uit een familie van 3 kinderen, geboren in Roermond, waar ik tot mijn 16e jaar ben opgegroeid. Mijn vader, die sluiswachter was bij Rijkswaterstaat, kreeg een woning aangeboden bij de sluis van Roermond, waar ik tot mijn trouwen heb gewoond.
Mijn favoriete hobby is het maken van halssnoeren, die bestaan uit de meest fascinerende kralen van halfedel-stenen, welke ik koop in de landen die wij al reizend bezocht hebben.

 

 Ik ben Wiel Brouns, geboren in een klein plaatsje aan de Maas “Ool”, een buurtschap van de toenmalige gemeente Herten. Ik was de oudste zoon uit een gezin van 5 kinderen. Omdat mijn vader kleermaker was noemde ze mij in het dorp “Wiel van Sjeng van de Sjnieder”. Een van mijn favoriete hobby’s is schilderen, waarvan u enkele werkstukken op de pagina “SchilderWiel” kunt bekijken. De hobby waar ik veel tijd mee bezig ben is het maken van foto- en video- reportages over onze reizen. Op de pagina “reizen” is een link gemaakt naar mijnalbum.nl waar u enkele van onze foto’s kunt bekijken van een aantal landen, waarvan ook een beknopte video is weergegeven.